Costum popular de inchiriat din Dragus

Costum de Drăguş, alcătuit din cămaşă din pânză de casă, cu un decor realizat cu motive geometrice, din ţesătură în tehnica alesăturii în spetează cu bumbac gros albastru.
Decorul este compact pe mânecă, la gură este prinsă cu guler, mânecile prezintă fodori şi cipcă de dantelă. Fusta este tipică zonei, ţesută cu urzeală de bumbac, iar băteala din lână, alesăturile sunt realizate din mână.
Camasa
Lungime: 62 cm
Circumferinta gat:  45 cm
Circumferinta bust:  106 cm
Lungime maneca:  74 cm
Circumferinta maneca: 84 cm

Fusta
Lungime 56 cm
Latime 101 cm

Poale
Universale

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii