Costum popular de inchiriat din zona Bistrita

Costum de Bistriţa este compus din cămaşă cu poale, două pânzături sau zadii. Cămaşa este încreţită la gât şi prinsă cu guler, cusătura este la fir ocolită cu punctură, împrumutând câmpii ornamentali specifici zonei vecine Bucovina. Mâneca este prinsă în pumnaşi cu fodori specifici zonei.

Poalele respectă cromatica motivelor de pe cămaşă. Pânzăturile sunt ţesute în două iţe cu urzeală de bumbac şi băteala din lână cănită. Motivele de pe acestea sunt brodate cu mătase şi bumbac pe motive scrise, cu motive vegetale. Acestea se termină cu cipcă de lână.

Camasa
Lungime: 72 cm
Circumferinta gat: 45 cm
Circumferinta bust: 104 cm
Lungime maneca: 72 cm
Circumferinta maneca: 80 cm
Circumferinta bratara: 28 cm

Zadii
Lungime 79 cm
Latime 36 cm

Poale
Lungime 70 cm
Circumferinta talie 66 cm
Circumferinta sold 214 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.