Costum popular de inchiriat din zona Gorj

Costum de Gorj compus din cămaşă cu altiţă, şorţuri şi bete. Cămaşa este ţesută în casă, în două iţe cu bumbac subţire, altiţa şi râurile, pieptul şi poalele sunt alese în spetează cu motive roşii grupate în altiţă, râuri verticale. Şorţurile sunt ţesute în două iţe, cu vergi ţesute din bumbac

 

Camasa cu poale
Lungime: 126 cm
Circumferinta gat: 46 cm
Circumferinta bust: 140 cm
Circumferinta talie si sold: 128 cm
Lungime maneca: 62 cm
Circumferinta maneca: 56 cm
Circumferinta bratara: 20 cm

Sorturi
Lungime 70 cm
Latime 35 cm
Bete
Lungime 220 cm
Latime 4 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii