Costum popular de inchiriat din zona Sibiu

Costum de Mărginimea Sibiului- Este alcătuit din cămaşă cusută pe pânză de oraş numită jolj, cu motive specifice zonei, în punctul de Sălişte, doar în negru. Registrele ornamentale sunt dispuse pe mânecă şi dinainte prin dungi negre, ocolite cu motive mici.

Poalele sunt albe doar cu găurele la tiv. Şorţurile sunt cusute pe aba neagră, brodate cu mătase neagră, şorţul din faţă prezintă franjuri iar cel din spate dantelă neagră. Brâul specific acestui costum este tricolor.

Camasa
Lungime: 45 cm
Circumferinta gat: 40 cm
Circumferinta bust: 111 cm
Lungime maneca: 67 cm
Circumferinta maneca: 72 cm
Circumferinta bratara: 24 cm

Sorturi
Lungime xx cm
Latime xx cm

Poale
Universale

Brau
Lungime 134 cm
Latime 6 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii