Costum popular de inchiriat din zona Valcea

Costum de Vâlcea- Alcătuit din cămaşă cu altiţă, şorţuri şi bete. Cămaşa este de tip carpatic, brodată la fir şi în cruciuliţe pe pânză de casă, altiţa prinsă de mânecă, lipsind încreţul, râurile sunt înlocuite de un decor dispus pe întreaga mânecă, aceasta se termină cu fodori şi dantelă. Piepţii respectă câmpii ornamentali de pe mânecă. Şorţurile sunt ţesute bumbac în bumbac, în vergi orizontale alese cu speteaza.

 

Camasa
Lungime: 53 cm
Circumferinta gat: 72 cm
Circumferinta bust: 114 cm
Lungime maneca: 58 cm
Circumferinta maneca: 66 cm
Bratara: 24 cm
Sorturi
Lungime 80 cm
Latime 38 cm

Poale
Universale

Bete
Lungime 134 cm
Latime 6 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii