Costum popular de inchiriat din zona Bacau

Costum de Bacău- Este alcătuit din cămaşă cu altiţă şi râuri costişate, catrinţă şi brânghii. Cămaşa este de tip carpatic, cusută pe pânză de casă bumbac în bumbac, broderia plină realizată cu lână şi bumbac este repatizată pe altiţă, râuri şi piept, încreţul fiind realizat în tehnica puncturii.

Pieptul este realizat din trei laţi de pânză, şi se continuă cu poalele. Catrinţa este ţesută dintr-o singură foaie, cu urzeală de pâr şi băteală de cănură, vârstele sunt realizate din curcubeie, fire de mătase de diverse culori răsucite. Brâul în ciubuce, este ţesut în 2 iţe cu urzeala şi băteala din păr.

Camasa
Lungime: 58 cm
Circumferinta gat: (reglabil) 130 cm
Circumferinta bust: 130 cm
Lungime maneca: 73 cm
Circumferinta maneca: 44 cm
Circumferinta bratara: 21 cm

Catrinta
Lungime 83 cm
Latime 150 cm

Poale
Universale

Branghii
Lungime 160 cm
Latime 7 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii