Costum popular de inchiriat din Maramures

Costum de Maramureş, alcătuit din cămaşă cu poale, zadii, năframă. Cămaşa este din pânză de casă bumbac în bumbac, ţesută în două iţe, motivele decorative se află amplasate pe linia croiului şi sunt stilizări geometrice realizate în tehnica de cusătură pe dos.

Prezintă fodori mici la încheierea plătcii cu dinainţii şi mânecile, iar la mânecă fodorii sunt mai mari. Zadiile sunt cu urzeală de bumbac şi băteală de lână, ţesute în două iţe, decorul se rezumă la alternanţa cromatică negru-roşu. Pe cap năframă de caşmir cu ruje şi al gât zgărdan de mărgele lucrat cu acul.

Camasa
Lungime: 54 cm
Circumferinta gat: 44 cm
Circumferinta bust: 120 cm
Lungime maneca: 49 cm
Circumferinta maneca: 41 cm
Circumferinta bratara: 22 cm

Zadii
Lungime 65 cm
Latime 39 cm

Poale
Lungime  81 cm
Circumferinta talie (reglabil)  68 cm
Circumferinta sold  102 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii