Costum popular de inchiriat din zona Arges

Costum de Argeş, alcătuit din cămaşă cu poale, fotă şi brâu. Cămaşa cu altiţă este cusută pe pânză subţire de casă şi respectă registrele tradiţionale- altiţă, încreţ, râuri iar mâneca este strânsă în brăţară. Motivele sunt specifice zonei, realizate cu mătase albastră, iar punctul de echilibru al mânecii- încreţul este realizat cu bumbac galben.

Cămaşa are poalele ce se termină cu dantelă. Fota are urzeala şi băteala din bumbac şi este ţesută în 2 iţe, dintr-o singură foaie; alesăturile sunt realizate cu mătase policromă cu stilizări vegetale. Brâul este ţesut în război, din bumbac cu nivideală în 5 iţe.

Camasa
Lungime: 62 cm
Circumferinta gat: (reglabil) 52 cm
Circumferinta bust: 120 cm
Lungime maneca: 59 cm
Circumferinta maneca: 44 cm
Circumferinta bratara: 22 cm

Fota
Lungime 64 cm
Latime 122 cm

Poale
Universale

Brau
Lungime 240 cm
Latime 5 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii