Costum popular de inchiriat din zona Rupea

Costum de Rupea- Costumul este alcătuit din cămaşă cu pumnaşi întorşi, poale şi şorţ cu ruje. Cămaşa este cusută pe pânză industrială, brodată la gât, şi pe mânecă, desenul principal fiind ocolitura dantelei prinsă orizontal pe aceasta.

Mâneca se termină cu pumnaşi întorşi. Şorţul cu ruje este realizat pe pânză industriala, iar ornamentele sunt realizate din satin multicolor.

Camasa
Lungime: 50 cm
Circumferinta gat: 33 cm
Circumferinta bust: 140 cm
Lungime maneca: 78 cm
Circumferinta maneca: 139 cm
Circumferinta bratara: 25 cm

Sort
Lungime 74 cm
Latime (reglabil) 69 cm

Poale
Circumferintaa talie  62 cm
Lungime  83 cm

Site-ul nostru este un showroom virtual, toate costumele se pot vedea doar acolo. Intra in meniul Costume Populare de Inchiriat si alege-l pe acela care ti se potriveste. Poti sa alegi pana la 4 costume (in limita stocului disponibil) pentru o singura sedinta de proba prin serviciul de Hai sa ne gatim acasa. Am masurat pentru tine fiecare articol, asadar ramane la alegerea ta daca vrei sa probezi in prealabil sau sa plasezi o comanda fara a proba. Dupa ce ne contactati, vom reveni pentru a confirma disponibilitatea costumelor si a datei pentru proba.

Dupa ce ai ales costumul  vom semna un contract de inchiriere .Pentru garantia rezervarii costumului in perioada aleasa in contract este necesara plata unui avans in contul nostru.Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii.  La livrare se face plata intregrala plus garantia costumului care se restituie la returul produsului. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

 

 

Etnotique Hai sa ne gatim acasa! Comenzi speciale Intrebari frecvente Termeni si Conditii