Etnotique

 CUM NE INSCRIEM ÎN CONCURS?

În perioada 3 Iunie ora 8:00 AM – 6 iunie ora 23:00 PM,trimite o poza cu pruncul tau purtand una sau mai multe piese de port popular,insotita de numele si varsta acestuia pe adresa de mail office@etnotique.ro. Noi selectam pozele si pe data de 7 Iunie acestea vor fi facute publice intr-un album foto public pe pagina de facebook Etnotique pana pe data de 15 iunie ora 23:00.

Anunta-ti prietenii sa dea like pozei cu voinicul tau, nu inainte ca acestia sa dea like paginii de FB Etnotique. Pe data de 16 iunie poza participantului care realizeaza cele mai multe like-uri va fi considerata castigatoare si acest lucru va fi anuntat printr-o postare publica. Premiul consta intr-o sedinta foto de familie conceputa de echipa noastra. Mai jos gasiti regulamentul concursului si toate detaliile necesare.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 

„Voinicii Etnotique”

 I.      ORGANIZATOR

 1. Organizatorul campaniei promotionale (denumita in continuare “Campania”) este SC ETNOTIQUE SRL., cu sediul inTALPA,sat Talpa Ograzii,jud.Teleorman, inregistrata sub Cod Unic de Inregistrare nr. 36650845 ,inregistrata cu nr de ordine : 465894086060 in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal denumita in continuare “Etnotique” sau „Organizatorul”.
 2. Campania este organizata pe baza prezentului regulament oficial (denumit in continuare

Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti Participantii.

 1. Participarea la Campanie implica acceptarea de catre Participanti a prevederilor prezentului Regulament precum si obligativitatea respectarii integrale a acestora. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii vor fi considerati a fi citit, inteles si acceptat integral prevederile prezentului Regulament.
 2. Regulamentul precum si detaliile Campaniei sunt disponibile oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a Campaniei pe site-ul oficial al Organizatorului (www.etnotique.ro).

 

 1. LOCUL DESFASURARII CAMPANIEI

Campania se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

III.        DURATA CAMPANIEI

Campania este valabila de la data de 1 Iunie 2017 si se va desfasura pana la data de  16 Iunie 2016, ora 23:59. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

 

 1. DESCRIEREA CAMPANIEI SI CONDITII DE PARTICIPARE

 1. PARTICIPANTI SI CONDITII DE ELIGIBILITATE

1.1. Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice utilizatori ai site-ului www.etnotique.ro si ai paginii de facebook www.facebook.com/etnotique/.

1.2. Persoanele care indeplinesc conditiile descrise la punctul 1.1. de mai sus sunt denumite in continuare „Participanti”.

2. PREMII

2.1. In cadrul Campaniei se vor acorda un premiu constand din:

O sedinta foto de familie Parinti +  1 copil. Valoarea serviciului este de 1500 Ron.

Piesele de port popular vor fi furnizate de catre Etnotique, in limita stocurilor.

Data si locul sedintei foto va fi aleasa de Etnotique in termen de 45 zile de la data desemnarii castigatorului si comunicata acestuia cu 14 zile inainte.

Sedinta foto ce  va include un numar de 20 poze prelucrate si un tablou de dimensiunea 60x40cm printat pe canvas cu rama mascata. Fotografia ce urmeaza a fi printata pe tablou va fi aleasa de catre castigator.

Expedierea tabloului va fi suportata de catre Etnotique si livrata in termen de 15 zile de la alegerea fotografiei. – Transport inclus pe teritoriul Romaniei.

Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul Campaniei este de 1500 Ron . Valoarea premiilor reprezinta valoarea neta dupa retinerea impozitului de catre Etnotique. Etnotique acorda doar premiul nu si contravaloarea acestuia.

In conformitate cu prevederile Ordonantei 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, organizatorul are obligatia de a face publice numele castigatorilor si castigurile acordate.

3. MECANISMUL CAMPANIEI SI DE ACORDARE A PREMIILOR

 

3.1. In data de 1 iunie va fi anuntata Campania, prin postarea anuntului pe pagina de Facebook a Etnotique,pe site fiind disponibil pentru vizualizare doar regulamentul campaniei.

3.2. Incepand cu data de 3 iunie 08:00 AM pana pe 6 iunie ora 23:00PM, Participantii vor trimite pe adresa de mail office@etnotique.ro o poza (1bucata-o persoana) a copilului  ( 3 luni -16 ani )purtand una sau mai multe piese de port popular.

3.3. In data de 7 iunie pozele participantilor vor fi facute publice intr-un album foto public pe pagina de facebook Etnotique pana pe data de 15 iunie ora 23:00.

3.4. Pe data de 16 iunie poza participantului care realizeaza cele mai multe like-uri va fi considerata castigatoare si acest lucru va fi anuntat printr-o postare publica, organizatorul avand obligatia conform Ordonantei 99/2000 sa anunte public castigatorul.

3.5. Vor fi luate in considerare doar like-urile de la persoanelor care apreciaza (au dat like) in mod public paginii de facebook Etnotique www.facebook.com/etnotique.

3.6. Etnotique isi rezerva dreptul de a refuza participarea la concurs pozelor considerate ca afecteaza imaginea traditiilor sau a portului popular Romanesc.

3.7. Participantii au dreptul la o singura poza participanta, aceasta neputand fi modificata, doar retrasa din concurs in orice moment daca participantul alege sa faca acest lucru.

3.8. Acceptarea premiilor, se realizeaza de catre Participantul desemnat castigator prin semnarea unui proces verbal de predare-primire, in forma prezentata de Organizator. Dupa acceptarea Premiului inceteaza orice obligatie a Organizatorului fata de Participanti in legatura cu prezenta Campanie si Premiile aferente. Prezenta C.I. ( Carte de identitate ) este obligatorie, iar ea trebuie sa fie valabila la data inmanarii premiului.

V.         TAXE SI IMPOZITE

 1. Etnotique se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003, privind aprobarea Codului Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de natura fiscala si/ sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a Participantilor carora le-au fost inmanate Premiile.

 VI.        PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Prin participarea la Campanie, Participantii isi dau acordul expres si neechivoc pentru ca Etnotique sa colecteze, sa inregistreze, sa organizeze, sa stocheze, sa extraga, sa consulte, sa utilizeze, sa transfere sau sa proceseze in orice alt mod, in conformitate cu prevederile legale aplicabile (Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date) datele cu caracter personal ale Participantilor in vederea efectuarii de catre Etnotique a operatiunilor necesare derularii prezentei Campanii.
 2. Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au conform Legii nr. 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

VII.       LITIGII

 1. Eventualele litigii aparute intre Etnotique si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti.
 2. Orice reclamatie legata de desfasurarea Campaniei se va face in scris, in termen de 5 zile de la data la care s-a cunoscut sau trebuia sa se cunoasca evenimentul cauzator de prejudicii, dar nu mai tarziu de 1 luna de zile de la momentul producerii evenimentului.

VIII.      DISPOZITII FINALE

 1. In cazul in care organizarea Campaniei este impiedicata de evenimente de forta majora, ori din motive independente de vointa Societatii, aceasta isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incetarea sau prelungirea Campaniei. In acest caz, Etnotique nu mai are nici o obligatie catre Participanti, cu privire la plata unei sume de bani cu titlul de despagubire sau altele asemenea. Incetarea Campaniei inainte de termen urmeaza a fi adusa la cunostinta publicului prin modalitatile prevazute la art. I pct. 4.
 2. Etnotique isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

ETNOTIQUE

Cu siguranta te-ai aflat la un moment dat, in ipostaza de a avea nevoie de un costum popular pentru diferite evenimente. Un costum autentic, croit manual si cusut de bunicute harnice.

Noi suntem raspunsul la intrebarea: unde gasesc un costum popular autentic pentru urmatorul eveniment special? Suntem serviciul de inchiriere a costumelor populare croite si cusute in satele Romaniei. Pentru tine am umblat tara in lung si-n lat pentru a achizitiona din lazile de zestre cele mai frumoase porturi. In cazul in care nu gasesti in colectia noastra ceea ce ai nevoie, suntem dispusi sa cautam piesele pe care ti le doresti.

[button text=”Costume de inchiriat” link=”http://new.etnotique.ro/costume-de-inchiriat/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Hai sa ne gatim acasa!” link=”http://new.etnotique.ro/hai-sa-ne-gatim-acasa/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Comenzi speciale” link=”http://new.etnotique.ro/comenzi-speciale/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Intrebari frecvente” link=”http://new.etnotique.ro/intrebari-frecvente/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Termeni si Conditii” link=”http://new.etnotique.ro/acord-de-inchiriere/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

error: Content is protected !!