Termeni si Conditii

 

Termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la Etnotique SRL.

Conditii generale
Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data Etnotique. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin transfer bancar,depundere in cont sau alta forma de plata. Prin semnarea „Acordului” tiparit  atestati faptul ca aveti varsta legala si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa cu scopul de a inchiria produsele descrise mai jos.
Produsul. Etnotique ofera servicii de inchiriere de costume populare unice,autentice,cu o vechime de peste 30 de ani, lucrate manual de bunicii din sate Romaniei. Prin comanda plasata telefonic sau prin e-mail puteti inchiria maxim 2 produse la fiecare inchiriere.
Contractul. Contractul dintre noi si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe Website ori in scris.se completeaza cu informatiile privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba, este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin e-mail sau prin prin inmanarea unui exemplar.

Pretul inchirierii, Avansul, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari.

Pretul inchirierii este afisat pe site pentru fiecare produs. La acesta se adauga costurile  garantiei si de livrare-retur suportate de client.
Pentru comenzi este necesara plata unui avans. Avansul reprezinta suma platita pentru rezervarea costumului în perioada dorita si nu poate fi mai mic de 100 de lei. Modalitatile de plata disponibile pentru avans sunt transfer bancar sau numerar la momentul semnarii contractului. In cazul anularii comenzii cu cel puțin 10 zile inainte de prima zi de inchiriere, avansul se returneaza integral, prin transfer bancar, in termen de 7 zile lucratoare. Plata integrala a comenzii se face la  livrarea costumului.. Daca anulati comanda cu mai putin de 10 zile inainte de prima zi de livrare, se pierde avansul.
Garantie. Etnotique SRL percepe o garantie de 400 lei pentru fiecare costum inchiriat, prin contract. Banii se vor restitui la returnarea costumelor inchiriate. Pentru un numar mai mare de costume inchiriate pretul garantiei se stabileste prin contract. In cazul in care costumul prezinta urme de pete/rupturi/elemente lipsa garantia se opreste.
Modalitati de plata. Plata se poate face in cont sau in numerar. O rezervare a unui produs (prin e-mail sau telefonic) reprezinta o comanda, indiferent de data la care doriti sa utilizati produsul, fiind necesar a face plata avansului.
Executarea contractului. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii in mod direct.Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul, exceptie facand zilele de Duminica si sarbatorile legale.
Durata inchirierii. Durata fixa a inchirierii este de 3 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul, exceptie facand zilele de duminica si sarbatori legale.
Schimbarea produsului. Produsul închiriat nu poate fi schimbat.

Obligatiile noastre

Livrarea produselor. Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea modelului ales, la data indicata prin comanda telefonica sau e-mail.. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apare in fotografiile de pe Website. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata de livrarea la data si locul indicat prin comanda. In caz de neexecutare, va vom restitui integral „Pretul inchirierii”, daca a fost deja achitat.
Produsele comandate vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de Etnotique. Produsul va fi curatat  sau igienizat si livrat gata de purtat, va rugam sa luati in considerare vechimea produselor si faptul ca ele au fost purtate. Noi asiguram curatarea si verificarea atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.
Returnarea produsului. La livrarea produsului, va vom aduce la cunostiinta instructiunile de returnare.

Raspunderea Etnotique.

Daune directe si indirecte: In niciun caz, Etnotique (ori furnizorii acesteia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca Etnotique a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.
Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra. Etnotique (ori furnizorii acesteia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Contract. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Obligatiile dumneavoastra

Primirea produsului: Produsul poate fi livrat prin curier sau personal. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Daca optati pentru livrarea prin curier, aveti obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) Etnotique nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil.
Utilizarea produsului: Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija si respect, ca si cum ar fi imprumutat de la bunicii dumneavoastra. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze. Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare ( transpiratie) , sunteti de acord cu pierdere valorii garantiei achitate prin contract.
Returnarea produsului. Va asumati obligatia de a restitui produsul catre Etnotique la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei 18.00 in care se termina inchirierea.
Returnarea peste termen. Clauza penala: Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va va fi facturat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 40% din „Pretul inchirierii’’.Daca nu veti achita sumele pe care ni le datorati (Pretul inchirierii, Costurile de intarziere, alte sume), suntem nevoiti sa parcurgem proceduri de recuperare. Astfel, va vom imputa prin procedurile legale, toate costurile restante, inclusiv onorariile de recuperare.

Serviciul de proba la domiciliu:

Inainte de a inchiria produsul puteti proba acasa pana la patru costume la alegere, in limita disponibilitatii acestora, prin serviciul de proba la domiciliu. Serviciul de proba la domiciliu a fost creat in primul rand pentru a satisface nevoia clientilor de a lua contact direct cu echipa noastra, de a invata sa imbrace costumul traditional si a le face cunoscuta povestea pieselor ce le vor purta prin serviciul de inchiriere.Pentru aceasta,la domiciliul dumneavoastra de vor deplasa 2 membri ai echipei Etnotique, in ziua si ora prestabilita cu minim 10 zile inainte. Costul serviciului este de 100 de ron,indifferent daca se incheie contractual de inchiere sau nu.Ne rezervam dreptul de a suspenda serviciul de probeaza acasa in anumite perioade ale anului.
Alte clauze:
Prezentul acord constituie intregul acord intre dumneavoastra si Etnotique cu privire la produsele in cauza si este manifestarea de vointa finala, completa si exclusiva, inlocuind toate acordurile anterioare scrise si orale cu privire la subiectul in cauza. Modificari pot fi facute numai de catre ETNOTIQUE. Ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, cu o notificare pentru a va aduce la cunostinta cauza de reziliere sau modificare. Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil. Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline. Etnotique nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivata de cauze de forta majora.

Livrare:
Livram doar in Bucuresti, personal la locatia aleasa de noi ( Etnotique) sau prin intermediul firmelor de curierat, chiar si in 24 de ore de la data comenzii. Costul livrarii prin curier este suportat de client, asemenea costului de retur.Pentru deplasarea dumneavoastra in scopul ridicarii /returnarii coletului la LOCUL SI ORA SPECIFICATA DE NOI nu se percep taxe.

Modalitati de plata:
Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: ramburs,depundere in cont sau plata in numerar la livrarea pachetului.Detaliile se stabilesc inainte de semnarea contractului,fiind mentionate in acesta.

Politica de retur in cazul inchirierii de produse:
In cazul in care nu sunteti multumit de produsul inchiriat, Etnotique va ofera posibilitatea de a il returna in 24 de ore, contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat sau probat in prealabil. In acest caz, va vom returna integral suma platita pentru inchiriere in termen de 7 zile lucratoare.

[button text=”Etnotique” link=”http://new.etnotique.ro/etnotique” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Hai sa ne gatim acasa!” link=”http://new.etnotique.ro/hai-sa-ne-gatim-acasa/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Comenzi speciale” link=”http://new.etnotique.ro/comenzi-speciale/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Intrebari frecvente” link=”http://new.etnotique.ro/intrebari-frecvente/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

[button text=”Costume de inchiriat” link=”http://new.etnotique.ro/costume-de-inchiriat/” style=”danger” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

error: Content is protected !!